tisdag 6 januari 2009

Mosters små gosegrisar

Nu är mina små gosegrisar här och hälsar på. :-) Till Elliot har jag gjort ett par muddbyxor i samma stil som jag gjorde till Lillen.

Tänkte först att de skulle vara lite stora för honom, men han har växt så det knakar, byxorna satt perfekt. Stora killen nu. Använde även här Meedoms mönster, svart velour från tygvaruhuset och mudd från stoff och stil.

Till Elin gjorde jag en kalasprinsessklänning. :-) Jag ville prova modellen på klänningen och det blev faktiskt riktigt bra, tyget passar inte riktigt då det är lite styvt, så det faller inte riktigt som jag vill. Men jag ska defenitivt göra fler klänningar av denna modellen men då i "lättare" tyg. Denna klänning kan hon ju ha när hon vill leka och klä ut sig, den är färgglad iallafall. Tyget kommer från Hemtex, kantbanden har jag gjort själv av tyg från Ikea. Mönstret kommer från Ottobre, tror det var vår -08 numret.


2 kommentarer:

Nina sa...

Vad fina dom var i sina nya kläder!
Den prickiga klänning var ju hur söt som helst:-)

Lilla K sa...

Vilken underbar klänning! Den gillade jag verkligen! Och tyget var superfint! Gillade byxan också, den är lite ovanlig med revärer på sidan. Urgulliga modeller också! =)